Forside

AB Egilshus | Islands Brygge

Hus-forside-300-186Egilshus omsluttes af Njalsgade, Isafjordsgade, Egilsgade og Islands Brygge på kanten af Københavns havn. Huset rummer ca. 300 boliger samt 10 butikker. Ejendommen drives som privat andelsboligforening, stiftet i 2001.

På vores hjemmeside kan du læse om huset, foreningen og hvad der støder op til. Måske bor du i ejendommen, måske er du på vej til at flytte ind, eller måske har du bare lyst til at kigge forbi. Vi ønsker dig god fornøjelse med foreningens hjemmeside og håber at du får svar på hvad du søger. Velkommen!

Hvor ligger Egilshus ?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Seneste nyheder

 • Nye lejligheder til salg
  Torsdag, 15. februar 2018
  Fire nye lejligheder til salg. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.
 • Affaldssorteringsguide
  Fredag, 09. februar 2018
  Vi har udarbejdet en affaldssorteringsguide som en hjælp til dig, der gerne vil passe bedre på miljøet. Læs guiden via følgende link: egilshus.dk/Dokumenter/affaldssortering_januar2018.pdf.
 • Nye lejligheder til salg
  Mandag, 15. januar 2018
  Nye lejligheder til salg: to toværelseslejligheder på henholdsvis Njalsgade og Egilsgade. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.
 • Nye lejligheder til salg
  Lørdag, 09. december 2017
  Intet mindre end fire nye lejligheder kan vi nu tilbyde til salg, heriblandt en sjældent udbudt fireværelseslejlighed. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg.
 • Nye vedtægter
  Torsdag, 23. november 2017
  De opdaterede vedtægter for AB Egilshus er nu tilgængelige på hjemmesiden. Vedtægterne blev opdateret i forbindelse med den ordinære generalforsamling d. 19. juni 2017.

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg, eller beboer information