Forside

AB Egilshus | Islands Brygge

Hus-forside-300-186Egilshus omsluttes af Njalsgade, Isafjordsgade, Egilsgade og Islands Brygge på kanten af Københavns havn. Huset rummer ca. 300 boliger samt 10 butikker. Ejendommen drives som privat andelsboligforening, stiftet i 2001.

På vores hjemmeside kan du læse om huset, foreningen og hvad der støder op til. Måske bor du i ejendommen, måske er du på vej til at flytte ind, eller måske har du bare lyst til at kigge forbi. Vi ønsker dig god fornøjelse med foreningens hjemmeside og håber at du får svar på hvad du søger. Velkommen!

Hvor ligger Egilshus ?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Seneste nyheder

 • Lille Langebro
  Mandag, 20. maj 2019
  Vigtig info fra Københavns Kommune vedr. vejarbejde. I forbindelsen med etablering af Lille Langebro vil der være noget arbejde her i området. Læs mere i infobrevet fra kommunen.
 • Store bededags lukket
  Fredag, 10. maj 2019
  Boligkontoret holder lukket Boligkontoret holder lukket Torsdag den 16.5. grundet Store Bededagsferie og bestyrelsesmøder op til generalforsamlingen. I stedet holder kontoret åbent ONSDAG den 15.5. kl. 17-18 Vi beklager ulejligheden.
 • 2 2værelseslejligheder til salg
  Torsdag, 02. maj 2019
  To toværelseslejligheder er sat til salg pr. 1. maj Njalsgade 16,2. th Egilsgade 3,2. th Andelene Egilsgade 3,2 th & Njalsgade 16,2 th er markeret med * ved pris, da andelene sælges henover en datoen for generalforsamlingen, hvor en ny andelskrone kan blive vedtaget, kan denne påvirke den...
 • Salgsstop 1. maj
  Mandag, 29. april 2019
  Salgsstop op til generalforsamlingen den 22. maj Sidste opslag af lejligheder op til generalforsamlingen den 22. maj er onsdag den 1. maj. Dvs. der ikke slås lejligheder op den 15.5. Dette grundet meget arbejde frem mod generalforsamlingen. Bemærk de lejligheder der er sat til salg p.t. vil...
 • Fejl i nyhedsbrev
  Tirsdag, 16. april 2019
  Fejl i nyhedsbrev Der er den 15.4. udsendt nyhedsbrev vedr. salg, der er ved en fejl sneget sig en skrivefejl ind, Njalsgade 2,3th linker til Egilsgade 15, 1tv som er den korrekte Njalsgade 2,3th er i gang med at blive solgt. Beklager fejlen.

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg eller beboer-information.

* påkrævet
Vælg ønsket nyhedsbrev *