Forside

AB Egilshus | Islands Brygge

Hus-forside-300-186Egilshus omsluttes af Njalsgade, Isafjordsgade, Egilsgade og Islands Brygge på kanten af Københavns havn. Huset rummer ca. 300 boliger samt 10 butikker. Ejendommen drives som privat andelsboligforening, stiftet i 2001.

På vores hjemmeside kan du læse om huset, foreningen og hvad der støder op til. Måske bor du i ejendommen, måske er du på vej til at flytte ind, eller måske har du bare lyst til at kigge forbi. Vi ønsker dig god fornøjelse med foreningens hjemmeside og håber at du får svar på hvad du søger. Velkommen!

Hvor ligger Egilshus ?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Seneste nyheder

 • Ekstern venteliste opdateret
  Tirsdag, 18. september 2018
  Den eksterne venteliste er nu opdateret. Find den via menuen 'Til salg' -> 'Ventelister' her på siden. For at blive opskrevet på den eksterne venteliste, skal du indstilles af en eksisterende andelshaver.
 • Ny lejlighed til salg
  Fredag, 14. september 2018
  Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.
 • Nyheder fra YouSee
  Søndag, 09. september 2018
  Du kan nu streame din tv-pakke direkte via Apple-tv. Samtidig flytter YouTube nu ind på YouSee's tv-boks. Læs mere via følgende link: https://kortlink.dk/yousee/uxqg.
 • Endnu en lejlighed til salg
  Fredag, 20. Juli 2018
  Endnu en lejlighed er sat til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg. Den eksterne venteliste er desuden opdateret.
 • Nye lejligheder til salg
  Mandag, 16. Juli 2018
  Fire nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg, eller beboer information