Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/egilshus.dk/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_top_bar.php on line 50

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/egilshus.dk/public_html/includes/application.php on line 536
Salg og Fremleje
FAQs - Salg af lejligheder & Fremleje

De fleste lejligheder sælges til prisen og inden for kort tid, det er eftertragtet at bo på Islands Brygge. Se evt yderligere info i "FAQ - Salg af lejlighed - Må jeg selv bestemme salgsprisen ?"

For at din bolig kan udbydes til salg skal du til boligkontoret udleverer 4 centrale dokumenter:
Opsigelsen af boligen (en email er reelt nok), en vurderingsrapport fra husets vurderingsmand samt en attest fra elektrikeren og VVSeren vedr. installationerne i boligen.

Opsigelsen er gratis, de tre øvrige dokumenter skal du selv afregne med hhv. vurderingsmand, elektriker og vvser.
Du må derudover påregne mindre omkostninger ved evt. afregning af tinglyst pant i boligen.

Ja - næsten.
Prisen for din bolig sætter du selv, blot den ikke er over maksimalprisen, (dvs. kvadratmeterpris + vurderede forbedringer)
Men husk at lejligheden først skal udbydes på de gældende ventelister, -
Det blev på generalforsamlingen i sommeren 2010 vedtaget at man ikke længere skal "runde ventelisterne" igen ved prisnedsættelser modsat tidligere, - hvis ventelistepersoner er interesserede i et køb, så må de selv holde sig underrettet om prisen på pågældende bolig.
Derfor er det også vigtigt at man meddeler foreningen hvis man sænker prisen hos en mægler - der skal altid være den samme pris på hjemmesiden som hos en evt. mægler.

Nej, det må du ikke. AB Egilshus benytter vurderings mænd, anbefalet af ABF.
Det gør vi for at skabe kontinuitet i vurderingerne, sådan at vi opnår homogene vurderinger og priser.
I AB Egilshus accepteres KUN vi www.lejlighedsvurdering.dk v/ Vidar Illum

Nej, ikke nødvendigvis.
Det er helt op til sælger (og køber) om de ønsker at involvere en ejendomsmægler. Hidtil har det været normen at der IKKE var involveret en mægler.
Finanskrisen har dog bragt ejendomsmægler på banen, og konceptet vi ser er - sæt prisen 30% ned, og giv mig 80.000 kr. så finder jeg muligvis en køber.
Bemærk her, at ejendomsmægler vil have sine penge, uanset om det er ham, eller boligforeningen der finder køber.
I AB Egilshus har vi dog ikke set nogen sammenhæng mellem brugen af ejendomsmægler, og hvor hurtigt lejligheden bliver solgt.
Vi er også af den opfattelse at hvis køber finder lejligheden igennem vores salgsside, er der ingen grund til at gå igennem en ejendomsmægler, hvis en sådan er tilknyttede af sælger. Det er udelukkende en sag mellem sælger og pågældende ejendomsmægler.

 

$11)      Du skal udfyldes en fremlejeunderretning, på en af foreningen udleveret blanket. Denne opbevares af foreningen.

Denne underretning skal indeholde følgende information:

$1-          Andelshaver, navn, adresse i forening + kontaktinfo

$1-          Lejer, navn + kontakt info

$1-          Udleje dato fra/til

$1-          Underskrift fra begge, der underskriver at de er bekendt med foreningens vedtægter omkring udlejning/husorden.

 

 

Seneste nyheder