Butikker

Butikker

De 1.000 kvadratmeter erhvervsareal i huset er fordelt på 10 spændende butikker. Se herunder hvad de kan byde på - fra italienske delikatesser til bly violer. God fornøjelse med alle butikkerne.

 

Isblomsten

Vi er en moderne blomsterbutik, der primært har afskårne blomster og sukkulenter. Vi har et stort udvalg indenfor de fleste blomster kategorier og tilbyder selvfølgelig alle typer buketter og begravelsespynt. Derudover har vi et bredt udvalg af bl.a. vaser og potter.

Åbningstider
Mandag: 10-18
Tirsdag: 11-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-19
Lørdag: 9-15
Søndag: lukket

Adresse
Isafjordsgade 2
2300 København S

Kontakt
Tlf. 32577315 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - www.isblomsten.dk

IsblomstenIsblomsten

 

Il pane de mauro

Vi er et italiensk bageri og mad hus med rødder i den italienske madkultur. Vi har et ønske om, at bibeholde kvaliteten, det autentiske og traditionerne i vores produkter, fordi det ikke er ligegyldigt, hvad vi putter i munden, og hvordan det er lavet.

Vi bager italiensk brød fremstillet efter originale opskrifter med naturlige og gode råvarer. Melet er italiensk med en meget høj næringsværdi, blandt andet fordi kornet får meget sol. Vi bruger middelhavssalt, olivenolie og krydderier af høj kvalitet.

il-pane Vi har ud over vores mange typer brød, rigtig pizza ”al taglio” eller ”slices”, forskellige sandwich, samt simple pasta retter forskellige delikatesser, biscotti og kaffe alt sammen som man laver det i Italien.

Åbningstider
Mandag til fredag: 10-21
Lørdag: 10-20
Søndag: lukket

Adresse
Islands Brygge 23
2300 København S

Kontakt
Tlf. 32595761 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - www.ilpanedimauro.dk

 

Smuk

Vi stræber efter at gøre et besøg i smuk til en personlig, dejlig og afslappende oplevelse, hvad enten du skal have massage, voks- eller ansigts- eller kropsbehandling.En behandling hos smuk skal være en modpol til din tempofyldte hverdag. Et åndehul hvor du er i centrum, og hvor du kan lade. Naturlige og effektive produkter, de mest vidunderlige behandlinger udført af søde og veluddannede kosmetologer - en smuk kombination.

Og som beboer i Egilshus får du endda altid 10 % rabat på alle behandlinger og gavekort, der ikke er nedsat i forvejen.

Åbningstider
Mandag: lukket
Tirsdag til fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-14
Søndag: lukket

Adresse
Njalsgade 22
2300 København S

Kontakt
Tlf. 33161717 - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - www.smuk.dk

SmukSmukSmuk

 

Njal Foto

Njal Foto er en specialforretning baseret på gamle dyder som personlig betjening, indgående produktkendskab og høj service. Www.njalfoto.dk er en naturlig udvidelse af vores butik og et værktøj til den hurtigt voksende skare af digitale fotografer. Du kan her finde et udpluk af varerne fra butikken, både højaktuelle katalogvarer, brugt udstyr, samt de udsalgsvarer vi løbende bortsælger til favorable priser.

Brugt foto & filmudstyr er et af vore specialer. Vi udgiver en brugt liste en gang om måneden med sortimentet. Du kan altid finde den seneste liste under menu punktet brugt, på vores hjemmeside.

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 9.30-17.30
Fredag kl. 9.30-18
Lørdag kl. 10-14

Adresse
Njalsgade 20-22
2300 København S

Kontakt
Tlf. 32545590 - www.njalfoto.dk

NjalFotoNjalFotoNjalFoto

 

The Sandwich

The Sandwich, sælger selvfølgelig sandwich, men vi har også salater. Med faste, loyale og tilfredse kunder i fokus, leverer vi lækre og sunde sandwiches til ethvert formål. Vi har mulighed for at lave op til 5.000 sandwiches på én dag, så vi kan klare enhver begivenhed for dig.

Åbningstider
Mandag til søndag: 10-21

Adresse
Njalsgade 10
2300 København S

Kontakt
Tlf. 32959997 - www.thesandwich.nu

 

Sandwich

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg, eller beboer information

Nyhedsbrevstype


Seneste nyheder