Nyheder

Nye lejligheder til salg

Fire nye lejligheder til salg. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Affaldssorteringsguide

Vi har udarbejdet en affaldssorteringsguide som en hjælp til dig, der gerne vil passe bedre på miljøet. Læs guiden via følgende link: egilshus.dk/Dokumenter/affaldssortering_januar2018.pdf.

Nye lejligheder til salg

Nye lejligheder til salg: to toværelseslejligheder på henholdsvis Njalsgade og Egilsgade. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Nye lejligheder til salg

Intet mindre end fire nye lejligheder kan vi nu tilbyde til salg, heriblandt en sjældent udbudt fireværelseslejlighed. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg.

Nye vedtægter

De opdaterede vedtægter for AB Egilshus er nu tilgængelige på hjemmesiden. Vedtægterne blev opdateret i forbindelse med den ordinære generalforsamling d. 19. juni 2017.

Nye lejligheder til salg

Nye lejligheder til salg: to treværelseslejligheder på henholdsvis Njalsgade og Egilsgade samt en toværelseslejlighed på Njalsgade. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste. Den interne og den eksterne venteliste er desuden blevet opdateret.

Nye lejligheder til salg

Intet mindre end syv nye lejligheder er nu at finde på salgslisten. Heriblandt en sjældent udbudt treværelseslejlighed på Islands Brygge. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg. Den eksterne venteliste er endvidere opdateret.

Treværelseslejlighed til salg

Salgslisten er opdateret med en af vores eftertragtede treværelseslejligheder på Njalsgade. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Nye lejligheder til salg

Nye lejligheder til salg: to toværelseslejligheder på Njalsgade. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg på Egilsgade. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår den til frit salg. Den eksterne venteliste er opdateret med de seneste opskrivninger.

Referat fra generalforsamling

Referat fra den ordinære generalforsamling afholdt mandag d. 19. juni 2017 er nu tilgængeligt på hjemmesiden.

Årsregnskab 2016-2017

Årsregnskabet for året 2016 kan nu findes her på hjemmesiden. Vælg "Foreningen" i menuen øverst og derefter "Referater og Regnskaber".

Nye lejligheder til salg

Tre nye lejligheder til salg: to toværelses på hhv. Njalsgade og Egilsgade og en treværelses på Egilsgade. Lejlighederne er reserveret til venterlisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg. Den eksterne venteliste er endvidere opdateret.

Spørgeskema i forbindelse med VVS-projekt

I forbindelse med det kommende VVS-projekt har vi brug for nogle informationer fra jer. Informationerne skal hjælpe os med at sikre de mest optimale VVS-faciliteter for ejendommens beboere, mens projektet pågår. Spørgeskemaet kan besvares her:
https://goo.gl/forms/xIRnDreOHqghV43N2

Korttidsudlejning af lejligheder

Du har som beboer mulighed for at korttidsudleje din lejlighed. Fremadrettet (med mindre der vedtages andet ved den ordinære generalforsamling d. 19. juni) skal korttidsudlejning registreres via følgende to formularer, hver gang du som beboer udlejer din lejlighed.

 

Registrering som korttidsudlejer:

https://goo.gl/forms/YU6LMCvjinca04it2

 

Registrering af korttidslejere:

https://goo.gl/forms/XFWkS7WIQskkp7tF3

Spørgeskema om altaner

Undersøgelse af interessen for at tilkøbe en altan. Link til spørgeskema: 

https://goo.gl/forms/oNNRUDuwtYTtFSuW2

 

Ny lejlighed til salg

Der er ikke mange, der flytter fra Bryggen, når den danske sommer melder sin ankomst. Men nu er det ikke desto mindre sket: Vi har sat en lejlighed på salgslisten. Den eksterne venteliste er desuden opdateret.

Træning i gården for beboere

Opslag på vegne af Mikkel:

Kære naboer,

Jeg har gået og leget med tanken om at lave lidt træning i gården og nu skal det i gang. Bestyrelsen er spurgt, øvelserne på tegnebrættet, tid og sted på plads, nu mangler jeg bare, at I gider at træne med mig. Det bliver mandage om aftenen kl. 20.00 - 21.00 for der sover børnene og jeg har tid til at gøre noget godt for mig. (Og jer)

Træningen bliver forskellig f.eks. styrke med egen kropsvægt, stafetter, lege og løb. Det er jeres eget ansvar, da det er gratis og frivilligt fra min side. 

Jeg er uddannet fysioterapeut, men det betyder overhovedet ikke, at jeg er i god form, men det vil jeg forsøge at komme.

Det vil være mig der har ansvaret for at vi ikke larmer, rydder op efter os, passer på vores gård og vores naboer. Jeg vil prøve konceptet af, men hvis det ikke fungerer lukker jeg holdet igen. 

Meld tilbage om du har lyst til at deltage ved at sende en mail til mig på mikkelfork[snabela]yahoo.dk. 

Venlig hilsen 
Mikkel

Ny lejlighed til salg

Salgslisten er opdateret med en toværelseslejlighed på Njalsgade. Både den interne og den eksterne venteliste er desuden opdateret. Bemærk, at man skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Ny lejlighed til salg

Salgslisten er opdateret med en treværelseslejlighed på Njalsgade. Vi ser frem til at byde nye beboere velkommen i foreningen. Den eksterne venteliste er desuden opdateret.

Ventelister opdateret

Den interne og den eksterne venteliste er opdateret. Kriteriet for at stå på den interne venteliste er, at man er andelshaver med gyldigt andelsbevis og beboer i ejendommen. For at stå på den eksterne venteliste skal man indstilles af en andelshaver. God jul, og på gensyn i det nye år.

Ekstern venteliste opdateret

Den eksterne venteliste er nu opdateret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få besked, når der er nye lejligheder til salg i foreningen. For at blive opskrevet på den eksterne venteliste, skal du indstilles af en eksisterende andelshaver.

Intern venteliste opdateret

Den interne venteliste er opdateret. Kriteriet for at stå på den interne venteliste er, at man er medlem af foreningen, hvilket vil sige, at man er andelshaver med gyldigt andelsbevis og beboer i ejendommen.

Nye lejligheder til salg

Salgslisten er opdateret med tre nye lejligheder: en treværelses på Njalsgade og to toværelses på Egilsgade. Vi ser frem til at byde nye beboere velkommen i foreningen. Den eksterne venteliste er desuden opdateret.

Underkategorier

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg, eller beboer information

Nyhedsbrevstype