Nyheder

Fremvisning af Njalsgade 2,3th

Fremvisning Njalsgade 2,3th

 

Søndag den 24.3. kl. 16-17 vises en af foreningens 3 værelses lejligheder frem for både intern- samt eksternventeliste.

Man dukker bare op på adressen indenfor det nævnte tidspunkt.

 

 

Nye lejligheder til salg

To nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Nye lejligheder til salg

To treværelseslejligheder er sat til salg pr. 1. marts. Njalsgade 14, 5. th fremvises for intern venteliste søndag den 10/3 kl. 15-15:50 og for ekstern venteliste søndag den 17/3. kl. 15-15:50. Islands Brygge 21, 3. th fremvises for intern venteliste søndag den 10.3. kl. 16-17 og for ekstern venteliste søndag den 17.3. kl. kl. 16-17.

 

Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Info fra vicevært/boligkontor vedr. det varme vand

Der er blevet skiftet en defekt vandpumpe i varmekælderen, nu skulle det varme vand gerne være tilbage til det niveau det var før den gik i stykker i fredags. Man må stadigvæk have tålmodighed med at rørene i kælderen er midlertidige og der ikke er isolering på disse, så det rør der har stået og kølet hvis der ikke har været cirkulation langsomt køles ned og det så vil tage lidt tid inden det helt varme kommer.

Bryggenet omlægges

Bryggenet omlægges i foråret 2019

Du kan læse mere i det husstandsomdelte materiale.

Har du ikke fået materialet, kan du se det her.

 

VIGTIGT!

Hvis du vil beholde din bryggenet mail / fastnettelefonnummer SKAL du reagere. Det samme gælder hvis du vil ændre din tvpakke.

Internettet skal du tilmelde dig første gang du logger på efter omlægningen.

Tv signalet vil være uændret og omlægges automatisk.

Ny lejlighed til salg

Ny toværelseslejlighed til salg. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår den til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Treværelseslejlighed til salg

Ny treværelseslejlighed til salg på Egilsgade. Lejligheden fremvises søndag d. 20/1 kl. 10-12 og onsdag d. 30/1 kl. 15.30-17.30. Find salgsoplysninger via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Ekstern venteliste opdateret

Den eksterne venteliste er opdateret. Find den via menuen 'Til salg' her på siden.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Nye lejligheder til salg

Tre nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Ekstern venteliste opdateret

Den eksterne venteliste er nu opdateret. Find den via menuen 'Til salg' -> 'Ventelister' her på siden. For at blive opskrevet på den eksterne venteliste, skal du indstilles af en eksisterende andelshaver.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Nyheder fra YouSee

Du kan nu streame din tv-pakke direkte via Apple-tv. Samtidig flytter YouTube nu ind på YouSee's tv-boks. Læs mere via følgende link: https://kortlink.dk/yousee/uxqg.

Endnu en lejlighed til salg

Endnu en lejlighed er sat til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg. Den eksterne venteliste er desuden opdateret.

Nye lejligheder til salg

Fire nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Referat af Generalforsamling 2018

Referat af den 17. ordinære generalforsamling afholdt d. 23. maj 2018 er nu tilgængeligt på websitet. Find det under "Foreningen" -> "Referater og regnskaber".

Årsregnskab 2017

Foreningens årsregskab for 2017 kan nu findes her på hjemmesiden. Regnskabet er godkendt på vores generalforsamling d. 23. maj 2018. 

Fejl i salgsopstilling

Salgsaftale nr. 271 har været forsynet med en forkert mailadresse. Den er nu rettet – skriv endelig på den nye adresse, hvis du er interesseret i at købe lejligheden.

Nye lejligheder til salg

Fem nye lejligheder til salg, heriblandt tre treværelseslejligheder. Find dem på salgslisten. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Boligsvindel i Egilshus

Boligkontoret har inden for de sidste uger oplevet at blive kontaktet af personer, der er blevet der er blevet tilbudt en

”ubegrænset fremleje” i Egilshus. 

 

Vi er i besiddelse af mails, med vedhæftede fotos af boliger der – med garanti, ikke er en af vore boliger. Fidusen, forklaringen er så, at boligen i øjeblikket er fremlejet – og fremlejerne er på ferie i udlandet. Derfor kan man først fremvise boligen når de kommer hjem. Men for at komme i betragtning som ny fremlejer skal man indbetale 18.000 kr. af to omgange. Først som en bankoverførsel, men det bliver siden ændret til kontanter.

 

Bor du i huset, og får du ”underlige” henvendelser fra folk der vil se din bolig så kontakt bestyrelsen / boligkontoret. Vi har set tilfælde i Njalsgade og Isafjordsgade.

Til alle Jer andre! Får du lignede tilbud om al leje sig ind i Egilshus. Så kontakt boligkontoret fra websiden.

Ny lejlighed til salg

Ny toværelseslejlighed på Njalsgade til salg. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår den til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Ventelisterne opdateret

Vi har opdateret den interne og den eksterne venteliste. For at blive opskrevet på ventelisterne skal du indstilles af en andelshaver.

Ventelisterne opdateret

Vi har opdateret den eksterne og den interne venteliste. Find dem under menupunktet "Til salg".

Underkategorier

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg, eller beboer information

Nyhedsbrevstype