Nyheder

Lille Langebro

Vigtig info fra Københavns Kommune vedr. vejarbejde.

I forbindelsen med etablering af Lille Langebro vil der være noget arbejde her i området. Læs mere i infobrevet fra kommunen.

Store bededags lukket

Boligkontoret holder lukket

 

Boligkontoret holder lukket Torsdag den 16.5. grundet Store Bededagsferie og bestyrelsesmøder op til generalforsamlingen.

 

I stedet holder kontoret åbent ONSDAG den 15.5. kl. 17-18

 

Vi beklager ulejligheden.

2 2værelseslejligheder til salg

To toværelseslejligheder er sat til salg pr. 1. maj 

Njalsgade 16,2. th

Egilsgade 3,2. th

 

Andelene Egilsgade 3,2 th & Njalsgade 16,2 th er markeret med * ved pris, da andelene sælges henover en datoen for generalforsamlingen, hvor en ny andelskrone kan blive vedtaget, kan denne påvirke den endelige pris, derfor er prisen angivet som en overslagspris.

Salgsstop 1. maj

Salgsstop op til generalforsamlingen den 22. maj

 

Sidste opslag af lejligheder op til generalforsamlingen den 22. maj er onsdag den 1. maj.

Dvs. der ikke slås lejligheder op den 15.5. Dette grundet meget arbejde frem mod generalforsamlingen.

Bemærk de lejligheder der er sat til salg p.t. vil andelsværdien kunne ændre sig hvis salget går hen over generalforsamlingen og der på denne vedtages en evt. ny andelskrone.

 

Fejl i nyhedsbrev

Fejl i nyhedsbrev

 

Der er den 15.4. udsendt nyhedsbrev vedr. salg, der er ved en fejl sneget sig en skrivefejl ind, Njalsgade 2,3th linker til 

Egilsgade 15, 1tv som er den korrekte

Njalsgade 2,3th er i gang med at blive solgt.

 

Beklager fejlen.

 

 

Telefonadapter fastnet

For de af Jer der har bestilt fastnet adapter til fastnet telefon hos Bolignet og er i tvivl om hvordan den skal opsættes er her en dansk vejlidening.

Den er allerede sat op i selve boksen, så den skal egentligt bare tilsluttes.

Find den her

Fremvisning af Njalsgade 2,3th

Fremvisning Njalsgade 2,3th

 

Søndag den 24.3. kl. 16-17 vises en af foreningens 3 værelses lejligheder frem for både intern- samt eksternventeliste.

Man dukker bare op på adressen indenfor det nævnte tidspunkt.

 

 

Nye lejligheder til salg

To nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Nye lejligheder til salg

To treværelseslejligheder er sat til salg pr. 1. marts. Njalsgade 14, 5. th fremvises for intern venteliste søndag den 10/3 kl. 15-15:50 og for ekstern venteliste søndag den 17/3. kl. 15-15:50. Islands Brygge 21, 3. th fremvises for intern venteliste søndag den 10.3. kl. 16-17 og for ekstern venteliste søndag den 17.3. kl. kl. 16-17.

 

Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Info fra vicevært/boligkontor vedr. det varme vand

Der er blevet skiftet en defekt vandpumpe i varmekælderen, nu skulle det varme vand gerne være tilbage til det niveau det var før den gik i stykker i fredags. Man må stadigvæk have tålmodighed med at rørene i kælderen er midlertidige og der ikke er isolering på disse, så det rør der har stået og kølet hvis der ikke har været cirkulation langsomt køles ned og det så vil tage lidt tid inden det helt varme kommer.

Bryggenet omlægges

Bryggenet omlægges i foråret 2019

Du kan læse mere i det husstandsomdelte materiale.

Har du ikke fået materialet, kan du se det her.

 

VIGTIGT!

Hvis du vil beholde din bryggenet mail / fastnettelefonnummer SKAL du reagere. Det samme gælder hvis du vil ændre din tvpakke.

Internettet skal du tilmelde dig første gang du logger på efter omlægningen.

Tv signalet vil være uændret og omlægges automatisk.

Ny lejlighed til salg

Ny toværelseslejlighed til salg. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår den til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Treværelseslejlighed til salg

Ny treværelseslejlighed til salg på Egilsgade. Lejligheden fremvises søndag d. 20/1 kl. 10-12 og onsdag d. 30/1 kl. 15.30-17.30. Find salgsoplysninger via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Ekstern venteliste opdateret

Den eksterne venteliste er opdateret. Find den via menuen 'Til salg' her på siden.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Nye lejligheder til salg

Tre nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Ekstern venteliste opdateret

Den eksterne venteliste er nu opdateret. Find den via menuen 'Til salg' -> 'Ventelister' her på siden. For at blive opskrevet på den eksterne venteliste, skal du indstilles af en eksisterende andelshaver.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Nyheder fra YouSee

Du kan nu streame din tv-pakke direkte via Apple-tv. Samtidig flytter YouTube nu ind på YouSee's tv-boks. Læs mere via følgende link: https://kortlink.dk/yousee/uxqg.

Endnu en lejlighed til salg

Endnu en lejlighed er sat til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg. Den eksterne venteliste er desuden opdateret.

Referat af Generalforsamling 2018

Referat af den 17. ordinære generalforsamling afholdt d. 23. maj 2018 er nu tilgængeligt på websitet. Find det under "Foreningen" -> "Referater og regnskaber".

Nye lejligheder til salg

Fire nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Årsregnskab 2017

Foreningens årsregskab for 2017 kan nu findes her på hjemmesiden. Regnskabet er godkendt på vores generalforsamling d. 23. maj 2018. 

Underkategorier

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg, eller beboer information
Email type
Please wait