Nyheder

Ekstern venteliste opdateret

Den eksterne venteliste er nu opdateret. Find den via menuen 'Til salg' -> 'Ventelister' her på siden. For at blive opskrevet på den eksterne venteliste, skal du indstilles af en eksisterende andelshaver.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Nyheder fra YouSee

Du kan nu streame din tv-pakke direkte via Apple-tv. Samtidig flytter YouTube nu ind på YouSee's tv-boks. Læs mere via følgende link: https://kortlink.dk/yousee/uxqg.

Endnu en lejlighed til salg

Endnu en lejlighed er sat til salg. Find den via menuen "Til salg" her på siden. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg. Den eksterne venteliste er desuden opdateret.

Nye lejligheder til salg

Fire nye lejligheder til salg. Find dem via menuen "Til salg" her på siden. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Referat af Generalforsamling 2018

Referat af den 17. ordinære generalforsamling afholdt d. 23. maj 2018 er nu tilgængeligt på websitet. Find det under "Foreningen" -> "Referater og regnskaber".

Årsregnskab 2017

Foreningens årsregskab for 2017 kan nu findes her på hjemmesiden. Regnskabet er godkendt på vores generalforsamling d. 23. maj 2018. 

Fejl i salgsopstilling

Salgsaftale nr. 271 har været forsynet med en forkert mailadresse. Den er nu rettet – skriv endelig på den nye adresse, hvis du er interesseret i at købe lejligheden.

Nye lejligheder til salg

Fem nye lejligheder til salg, heriblandt tre treværelseslejligheder. Find dem på salgslisten. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg.

Boligsvindel i Egilshus

Boligkontoret har inden for de sidste uger oplevet at blive kontaktet af personer, der er blevet der er blevet tilbudt en

”ubegrænset fremleje” i Egilshus. 

 

Vi er i besiddelse af mails, med vedhæftede fotos af boliger der – med garanti, ikke er en af vore boliger. Fidusen, forklaringen er så, at boligen i øjeblikket er fremlejet – og fremlejerne er på ferie i udlandet. Derfor kan man først fremvise boligen når de kommer hjem. Men for at komme i betragtning som ny fremlejer skal man indbetale 18.000 kr. af to omgange. Først som en bankoverførsel, men det bliver siden ændret til kontanter.

 

Bor du i huset, og får du ”underlige” henvendelser fra folk der vil se din bolig så kontakt bestyrelsen / boligkontoret. Vi har set tilfælde i Njalsgade og Isafjordsgade.

Til alle Jer andre! Får du lignede tilbud om al leje sig ind i Egilshus. Så kontakt boligkontoret fra websiden.

Ventelisterne opdateret

Vi har opdateret den interne og den eksterne venteliste. For at blive opskrevet på ventelisterne skal du indstilles af en andelshaver.

Ny lejlighed til salg

Ny toværelseslejlighed på Njalsgade til salg. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår den til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Ventelisterne opdateret

Vi har opdateret den eksterne og den interne venteliste. Find dem under menupunktet "Til salg".

Nye lejligheder til salg

Fire nye lejligheder til salg. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Affaldssorteringsguide

Vi har udarbejdet en affaldssorteringsguide som en hjælp til dig, der gerne vil passe bedre på miljøet. Læs guiden via følgende link: egilshus.dk/Dokumenter/affaldssortering_januar2018.pdf.

Nye lejligheder til salg

Nye lejligheder til salg: to toværelseslejligheder på henholdsvis Njalsgade og Egilsgade. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Nye lejligheder til salg

Intet mindre end fire nye lejligheder kan vi nu tilbyde til salg, heriblandt en sjældent udbudt fireværelseslejlighed. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg.

Nye vedtægter

De opdaterede vedtægter for AB Egilshus er nu tilgængelige på hjemmesiden. Vedtægterne blev opdateret i forbindelse med den ordinære generalforsamling d. 19. juni 2017.

Nye lejligheder til salg

Nye lejligheder til salg: to treværelseslejligheder på henholdsvis Njalsgade og Egilsgade samt en toværelseslejlighed på Njalsgade. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste. Den interne og den eksterne venteliste er desuden blevet opdateret.

Nye lejligheder til salg

Intet mindre end syv nye lejligheder er nu at finde på salgslisten. Heriblandt en sjældent udbudt treværelseslejlighed på Islands Brygge. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår de til frit salg. Den eksterne venteliste er endvidere opdateret.

Treværelseslejlighed til salg

Salgslisten er opdateret med en af vores eftertragtede treværelseslejligheder på Njalsgade. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned. Herefter overgår den til frit salg.

Ny lejlighed til salg

Ny lejlighed til salg på Egilsgade. Lejligheden er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår den til frit salg. Den eksterne venteliste er opdateret med de seneste opskrivninger.

Nye lejligheder til salg

Nye lejligheder til salg: to toværelseslejligheder på Njalsgade. Lejlighederne er reserveret til ventelisterne i en måned – herefter overgår de til frit salg. Bemærk, at du skal indstilles af en andelshaver for at blive opskrevet på den eksterne venteliste.

Referat fra generalforsamling

Referat fra den ordinære generalforsamling afholdt mandag d. 19. juni 2017 er nu tilgængeligt på hjemmesiden.

Underkategorier

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg, eller beboer information

Nyhedsbrevstype