Ventelister

Ventelisterne

Ventelistesystemet er i AB Egilshus blevet massivt bekræftet på samtlige generalforsamlinger i foreningens historie. Systemet er blevet "finpudset og justeret" undervejs. Bestyrelse og administration tillader sig på den baggrund at tro at systemet er det rigtige udtryk for medlemmernes holdning.
Både bestyrelse og administration behandler derfor overtrædelser og manipulation af disse bestemmelser meget restriktivt, i overensstemmelse med medlemmernes klare tilkendegivelser.

 

Orientering om nye lejligheder til salg

Opskrevne på ventelisterne bliver IKKE automatisk orienteret om nye salg.
Salgslisten på hjemmesiden, bliver opdateret med nye lejligheder 1-2 gange om måneden, omkring d.1. og den 15. (hvis der er nye andele til salg, eller der er blevet solgt) Evt. nye lejligheder til salg er reserveret til ventelisterne (Intern og Ekstern) i en kalender måned. Er de ikke solgt på denne måned, overgår de til frit salg.

Det er således ens eget ansvar at kigge på hjemmesiden, hvis man ønsker at udnytte sin fordel ved at være på ventelisten.

 

Interne og eksterne venteliste.

I Egilshus findes der to forskellige ventelister. En intern venteliste og en ekstern venteliste.

På grund af Persondataforordningen, kan vi desværre ikke længere offentliggøre ventelisterne med navn, du kan dog til enhver tid henvende dig på kontoret og få oplyst din plads på listen.

 

Intern venteliste

Kriteriet for at stå på den interne venteliste er, at man er medlem af foreningen, hvilket vil sige at man er andelshaver og beboer i ejendommen.

 

Tidligere skulle man selv skrive sig op på den interne venteliste, hvilke mange har gjort. Det er nu sådan at man automatisk bliver skrevet på den intern venteliste når man flytter ind i Egilshus.


En andelshaver vil miste sin nuværende plads på listen i tilfælde af: sammenlægning, intern rokering, eller flytning ud af foreningen.

Køber man en anden lejlighed Egilshus, starter man forfra på listen, da man så har gjort brug af sin venteliste plads.

 

Herunder kan den aktuelle venteliste ses.

INTERN VENTELISTE
(Opdateret d. 30/01-2019)

 

Ekstern venteliste

For at blive opskrevet på den eksterne venteliste, skal man indstilles af en andelshaver og hver andel må have 2 personer opskrevet på listen ad gangen.

Opskrivningen foregår ved at andelshaveren sender en email til abe@egilshus.dk, med kontaktoplysninger (Navn, Adresse, Email) på den person der ønskes på den ekstern venteliste. Opskrivningen er først gyldig efter næste salgsliste opdatering. 

 

Herunder kan den seneste eksterne venteliste hentes

EKSTERN VENTELISTE

(Opdateret d. 12/3-2019)

Hvis du har spørgsmål vedrørende ventelisterne kan du skrive til ventelisten her: abe@egilshus.dk mærket: Venteliste

​ 

Modtag Nyhedsbrev

Få besked om nye lejligheder til salg eller beboer-information.

* påkrævet
Vælg ønsket nyhedsbrev *

Hvor ligger Egilshus ?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.